Aspiepower Media

Tre morfinsprutor senare…

Så här pigg ser man ut efter tre morfinsprutor…

Jag kom hem från akuten vid två-tiden i natt. Precis som jag redan räknat ut, jag är ju trots allt njurstensexpert. Så hade en sten fastnat på vägen ut. Men den är bara 3 mm stor så den ska förhoppningsvis komma ut av sig själv. Fick tre morfinsprutor och har fått med mig spasmofen hem. Har även fått en tablett som ska göra så musklerna i urinröret slappnar om så den ska ”glida” ut mindre smärtsamt. Har haft den förut och blev jätteyr och konstig av den men vi får göra ett försök till.

Sprutan jag fick i natt börjar släppa så börjar det göra riktigt ont igen. Men måste försöka ta mig till apoteket sen får jag åka hem och bädda ner mig igen.

3 reaktioner på “Tre morfinsprutor senare…

  1. Usch va jobbigt.
    Minns när jag hade njursten och det gjorde så j-a ont. Gick med smärtan i en vecka tills jag fick nog. Då tog jag fram en bägare och fyllde den med vatten och tvingade mig själv att dricka 1 liter vatten och kissa ut den förbannade stenen. Det funkade faktiskt, den kom ut och då försvann smärtan.
    Varje gång jag har känning av njurarna så tar jag och dricker mycket vatten. För jag vill inte hamna där igen, nej fy…
    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *