Aspiepower Media

Inlagd

Jag blir inlagd på avd 6

Eftersom de gett mig så mycket  smärtstillande och det inte hjälper så har de valt att lägga in mig för att kunna smärtstilla mig ordentligt.

Jag har även varit och blivit undersökt av gyn för säkerhetsskull. Eftersom jag tidigare haft cystor och liknande så ville de utesluta det. Så vi inte stirrar hos blind på njursten. Det enda dom såg var att urinblåsan är full fast jag kissar. Och att jag har vätska bakom livmodern. Vad det beror på kan man ju inte säga men man kan få det bla av stenar.Just nu väntar jag på att få komma upp på avdelningen. Och mamma är hem och hämtar mina saker.

inlagd

3 reaktioner på “Inlagd

  1. Hoppas de snart hittar vad det beror på så att du snart är på benen igen, bra att du får smärtstillande tills dess åtminstone! Hoppas att du börjar må bra snart igen! Styrkekram! <3

  2. Fy vad jobbigt! Stackars!
    Jag hade problem med att en gallsten fastnade i gallgången för några år sen. Den värsta smärta jag upplevt! (Men det räckte med en spruta som tur var.) Låg inlagd i tre dagar innan jag fick komma hem med en operationstid några veckor senare.

    Hoppas att de hittar orsaken och att det blir bra snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *