Aspiepower Media

Home Inspo

Inlägget innehåller Adlnks
………..

Här komme lite Home Inspo!

Tidigare under veckan skrev jag om att jag blir sugen på att förnya garderoben när det blir höst. Men jag blir även sugen på att förnya hemmet. Gick ju all in den här hösten med ny soffa och allt, haha. Jag är sugen på ett nytt bord också, vill ha ett marmor bord. Ni som sett mitt vardagsrumsbord på bilder kanske tänker att jag har ju redan ett. Fast det är faktisk fake, har satt på marmor dekor på ett vitt bord. Men de kostar ju en del så får börja spara. Här kommer några snyggingar som jag inte hade tackat nej till att ha i mitt hem.

home inspo

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

1 reaktion på “Home Inspo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *