Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mina krav när jag föreläser – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mina krav när jag föreläser

Kanske dags att börja ställa krav när jag föreläser;)

Henrik skickade en länk till mig på Facebook i går. P4 Kalmar har gjort en artikel om vad kändisarna som spelar Kalmar stadsfest har för krav för att komma. Backyard Babies spelar där och de ville bland annat ha Vitamin Well, ekologiska vindruvor och flaska rödvin i 140 kronors klassen.

Jag kanske också borde börja ställa krav när jag föreläser. Haha kan ju börja med att säga att jag vill ha en egen loge för jag
har inte ens kommit till den nivån ännu;) Ser min kravlista framför mig:

– Nutella
– Donuts
– Ett badkar
– Backyard Babies som uppträder live i min loge, haha.
– En tv med Cmore så jag kan se på speedway

Kommer nog få många bokningar med de här kraven haha;)
Vad hade du önskat att ha i din loge om du fick välja vad du ville?

mina krav
Jag och Dregen 2013

2 reaktioner på “Mina krav när jag föreläser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *