Vardag

Man blir törstig av att dricka urin

Vad är bäst att dricka urin eller saltvatten?

Jag: ”Älskling vet du om att man blir törstig av att dricka urin?…”
Henrik: ”Öh va?”
Jag: ”Ja, jag lärde mig det på Skärgårdsdoktorn. Det var en som blev strandsatt på en öde ö och han blev törstig så han drack sitt eget urin, men då blev han ännu mer törstig.”
Henrik: ”Undra vad som är bäst att dricka urin eller saltvatten?”

Ja så kan det låta hemma hos oss haha. Någon som vet vad som är bäst kiss eller saltvatten? Kan ju va bra att veta om man hamnar på en öde ö någon gång haha. Den här diskussionen fick mig iallafall att gå in på Öppet arkiv och kolla om Skärgårdsdoktorn fanns och till min glädje så gjorde det de. Nostalgi på hög nivå! Så jag spenderade gårdagen på golvet och kollade på några avsnitt. Det är ganska mysigt här på golvet, kanske ska avbeställa nya soffan;)

Kollade du på Skärgårdsdoktorn som barn?

dricka urin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Yolanda
  8 augusti, 2017 at 13:15

  Haha;)

 • Reply
  ladylinda
  8 augusti, 2017 at 21:40

  Jajamän jag brukade kolla på den serien, minns en spec del av den som var riktigt otäck (var ju liten) då en kille hade fått en gren genom kroppen. Minns inte hur det gick för den karaktären dock

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   8 augusti, 2017 at 21:55

   Minns också den scenen men fick inte se den för mina föräldrar

 • Reply
  nea
  10 augusti, 2017 at 10:33

  Att dricka urin är inte nyttigt pga salter osv. Det är väldigt omdiskutetat om dem som druckit urin skulle överlevt även om de låtit bli. Är nu saltvatten de ända vattnet bygg en kondensator och utvinn rent vatten…
  Mvh Linnea

Leave a Reply