Aspiepower Media

Det är dags att boka mig som föreläsare

•Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt företag Aspiepower Media•

Dags att boka mig

Boka mig som föreläsare

I maj tänkte jag tanken att lägga ner mitt företag för att kunna få stöd från arbetsförmedlingen. Men jag bestämde mig för att jag ska fan klara det här! Det har jag verkligen gjort. Maj blev fullproppat och hösten har varit lika intensiv. Nu börjar planeringen för 2022 och jag har redan nu två inbokade föreläsningar. Så vet du om att du vill boka mig som föreläsare eller för andra uppdrag under 2022 så är det hög tid att göra det nu. 🙂

Vi pratar om det

JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROM & BIPOLÄR SJUKDOM TYP 2

Vi pratar om det, vi skriver om det men vet vi egentligen vad Aspergers syndrom innebär för personen som lever med det och för de som lever i närhet med personen?
Joanna driver sin blogg www.joannahalvardsson.se och har med den nått många följare som delar hennes liv och erfarenheter.

En rolig, gripande och informativ föreläsning.

Boka en gripande, rolig och informativ föreläsning med och av Joanna som själv lever med Aspergers syndrom. Hon berättar vad det innebär rent praktiskt i livet för henne. Du som har diagnosen eller har en närstående som lever med den kommer känna igen dig. Men även få andra infallsvinklar på hur livet faktiskt fortsätter och går att leva gott och rikt även med en bokstavskombination.

Om föreläsaren:

Joanna Halvardsson är 33 år och är bosatt i Karlstad. Hon fick diagnosen Aspergers syndrom vid 16 års ålder och hade en jobbig skolgång med klippkort på psykiatrin och försökte ta sitt liv åtta gånger. Efter 15 år med psykisk ohälsa har hon hittat tillbaka till livet. Hon har utbildat sig till journalist och driver i dag eget företag. Och har varit självskadefri i över fem år. Nu åker hon land och rike runt för att dela med sig av sin berättelse för att hjälpa andra.

Öka öppenheten

Hon vill med sin föreläsning öppna upp för omvärlden kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Genom att dela med sig av sina erfarenheter slår hon hål på myter och berättar öppenhjärtigt om sin uppväxt i lilla Hagfors och hur hennes syn på livet förändrats av att få en diagnos.
Sommaren 2015 fickJoanna även diagnosen Bipolär sjukdom typ 2, då hade hon haft den i tolv år utan att veta om det.

Boka mig!

För bokningar, prisuppgifter och frågor maila info@joannahalvardsson.se

Läs mer om mina föreläsningar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *