Aspiepower Media

Kanske dags att lugna ner sig lite nu

I dag har jag föreläst för ett trevligt gäng på Mora folkhögskola. Skulle prata en timma mer än vanligt men det var lugnt. Då hade jag dessumer tid att prata om speedway och Dregen ?

Efter att ha kört på tre timmar i en varm lokal. Och kommit med tåget med 30 sek marginal så ville jag spy i en plastpåse. Antar att det är ett tecken på att det är dags att lugna ner sig lite nu. Passande att det var sista föreläsningen och att de nu lugnar ner sig i några månader. Gjorde inte illamående bättre av att jag skulle åka baklänges på tåget. Men lyckades byta plats. Nu ska jag byta tåg i Borlänge och ser fram emot att få lite frisk luft.

Håll tummarna för att SJ skärper sig resten av vägen så jag hinner fram till Sannahed och kan se sista heaten? Sen blir det en natt till hos Henrik innan jag åker tillbaka till Värmland för att jobba torsdag och fredag. Efter det har jag tid att vila upp mig lite i typ tre månader.

lugna ner sig

1 reaktion på “Kanske dags att lugna ner sig lite nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *