Effektivaste läkarbesöket någonsin!

Det här kan vara snabbaste läkarbesöket någonsin

Jag hade en tid hos reumatologen 10.30 men jag gillar att vara ute i tid så var där redan vid 10. Så satte mig i väntrummet och väntade. 10.20 blev jag uppropad och 10.28 går jag därifrån och har fått en kortisonspruta. De var väldigt effektiva i dag:P Nu får vi hoppas att sprutan hjälper. Men innan vi vet det så börjar helvetes dygnen.

För det är ju det negativa med kortisonsprutor att de första 48 timmarna gör det oftast fyra gånger så ont som det gjorde innan. Men bara att pinna ut förhoppningsvis vänder det sen. Så får gå på rockkonsert med mitella i morgon. Det är någon med mina kroppsdelar och Dregen haha. För de senaste fyra gångerna jag sett honom så har jag haft gipsad fot eller gått på kryckor och nu mitella.

Nu ska jag bosätta mig i soffan och bara ta det lugnt resten av dagen. Skulle ha jobbat två timmar i dag men tar hundra år att skriva med bara vänster handen. Så får jobba in de timmarna någon annan dag.

läkarbesöket

2 svar på ”Effektivaste läkarbesöket någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen