Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Har jag en förbannelse över mig? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Har jag en förbannelse över mig?

Har jag en förbannelse över mig?

Jag är van att jobba i motvind men ibland undrar jag om det ligger en förbannelse över mig. Inget går enkelt utan det är alltid något som strular. Oftast allt på en och samma gång.

Redo för föreläsning

I dag skulle jag föreläsa digitalt. Jag trodde att jag var redo för föreläsningen men i går tycker min dator att den skulle sluta ladda sig. Jah åker i väg och köper delen till laddaren jag tror är trasig. Kommer hem och inser att båda delarna är trasiga. Åker tillbaka till butiken. 🤔

Fel igen

Ber om hjälp men när jag kommer ut på parkeringen så får jag en känsla av att de inte är rätt. Går in igen och magkänslan hade rätt. Fick en ny sladd och åker hem. Min dator laddar i slowmotion. Fixar så jag får låna en dator. Har två kameror ingen av dem hittas av de två datorer jag använder. 🤔

Sista minuten shopping

2 timmar kvar till föreläsningen så sätter mig i bilen åker till butiken och köper en ny kamera. Samma som Hjärnkoll har och som jag vet funkar på min dator. Jo ni! Det blev tredje kameran gillt! Nu behöver jag bara köpa en ny dator för sådär 17 000. Men föreläsningen gick bra iallafall, blev ca 80 deltagare!

Hur jag har utvecklats

Den här lilla kaoshistorien är ändå ett bevis på hur jag utvecklas de senaste åren. Hade det var några år sedan så hade brutit ihop och gett upp. Men de är bara att kämpa på. Man får göra det bästa av situationen och bra blev det ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *