Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bevara färgen med hårinpackning från Maria Nila – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bevara färgen med hårinpackning från Maria Nila

 

Detta inlägg innehåller Adlinks
………..

Jag bevarar färgen i mitt hår med hårinpackning från Maria Nila

Jag hur ju ganska extrema färger i mitt hår och jag får ofta frågan hur jag orkar bevara färgen. För  dessa färgen har ju en förmåga att snabbt bli urblekta. Framför allt på sommaren när solen hjälper till och vem vill ha pissrosa hår liksom?;)

Jag använder Maria Nilas hårinpakning med färgpigment som jag har i ca en gång i veckan för att fräscha upp färgen. Jag tar en klick i handen som jag blandar ut med en stor klick balsam innan jag tar i det i håret, för att inte få knallrosa/lila i mina slingor:D Dom finns i olika storlekar men jag har den lilla förpackningen eftersom jag har kort hår och de är väldigt dryga. Och den är perfekt att ta med när man reser så jag har plockat med mina hit till Grekland.

Jag använde Pink Pop förut när jag hade rosa slingor men nu använder jag Vivid Violet när jag har mer lila i. Men i bland är jag lite wild and crazy och blandar båda i balsam. OBS!!! Glöm inte att blanda ut det med balsam du inte vill ha jätte mycket färg, men ingen fara för det tvättas ju ut efter några dagar. Jag har köpt mina på Lykko, klicka här för att se alla färger.
Jag tycker det är kul att man kan göra lite ”galnare” saker med håret enkelt utan att det är permanent. Och det kan man göra med produkterna från Maria Nila. Produkterna är även 100% vegansk.

Maria Nila

1 reaktion på “Bevara färgen med hårinpackning från Maria Nila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *