Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag måste sluta tänka – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag måste sluta tänka

Jag måste sluta tänka

Börja dagen hos psykologen och vi fortsätter vår uttrappning, så nu ska vi inte ses på tre veckor. Fick hans direktnummer i dag. Han har lovat att jobba kvar länge så skulle jag må dåligt om två år. Så kan jag ringa honom och få en tid direkt. Det känns som en trygghet att veta att jag har den möjligheten. Men som L sa förra veckan ”Du kan ju inte gå runt och säga tänk om jag blir sjuk om fem år.För tänkom du inte blir det så har du gått runt och jagat upp dig för det helt i onödan i massa år. Sluta tänk så jävla mycket”. Jag är väldigt bra på att tänka och vrida och vända på saker och älta. Jag måste sluta tänka så mycket.

En tur till Hagfors

Efter att jag varit hos psykologen så åkte jag hem och hämtade upp Fröken B och sen åkte vi mot Hagfors.Väl framme fick hon bli med och hälsat på farfar på Lillåsen. Hon var väldigt populär och fick gå runt på alla avdelningarna och hälsa på de gamla. Tror jag ska ringa Hagfors kommun och fråga om hon kan få en anställning. Så jag kan ta helg på tisdagar hädan efter;)

Inte ett dugg avundsjuk

Men de blir bara en snabb visit i Hagfors den här gången för i morgon åker mamma och pappa till Thailand, nej jag är inte ett dugg avundsjuk…. Så vid 11 ska jag till tandläkaren sen drar jag och Bebbsan hem till Karlstad igen där vi ska ha en helg helt för oss själv, så vi får se vad vi hittar på.

jag måste sluta tänka

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *