Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bildbomb: Utflykt till Omis – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bildbomb: Utflykt till Omis


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Försöker ha semester

Hej kompisar! Det var några dagar sedan sist. Jag försöker ha semester på semestern det är dock svårt att hålla sig bort från sociala medier och bloggen. Jag tycker att jag sköter mig ganska bra, men måste ju titta in här ibland i alla fall. Tänkte berätta vad vi hittat på sedan sist.

Utflykt till Omis

I måndags fyllde mamma 60 år, vilken är anledningen till att vi här. Det blev en lugn dag vid poolen. I tisdags åkte vi på en båtutflykt till Omis. Bilderna nedan är därifrån, så himla vackert! I går var tanken att vi skulle sola och ta det lugnt. Men det drog ihop sig och började åska så vi åkte över till split i stället. Visar bilderna därifrån en annan dag.

Utflykt till Omis Utflykt till Omis

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *