Aspiepower Media

Kan man få för många bikinis?

Inlägget innehåller adlinks
…….

Hur många bikinis äger du?

När vi bokade resan till Grekland så tyckte jag att jag var tvungen att köpa en ny bikini. Medan Henrik tyckte att jag har massor. Jo det har jag, säkert tjugo stycken men varför ska det vara ett hinder för att köpa en ny? Haha jag tror inte att män förstår att man kan ha olika bikinis vid olika tillfällen;) För visst kan man inte få för många bikinis?

Jag har dock en bra sak att skylla på för det är ju så att jag har nedsatt immunförsvar. Så jag måste se till att jag är torr hela tiden för går jag runt och blir kall så får jag urinvägsinfektion på direkten. Och han vill ju självklart inte ha en flickvän som måste ligga på sjukhus i Grekland;) Det gäller att komma på bra argument!

bikinis

Länkar: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

5 reaktioner på “Kan man få för många bikinis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *