Home Inspiration Kan man få för många bikinis?

Kan man få för många bikinis?

by Joanna Halvardsson

Inlägget innehåller adlinks
…….

Hur många bikinis äger du?

När vi bokade resan till Grekland så tyckte jag att jag var tvungen att köpa en ny bikini. Medan Henrik tyckte att jag har massor. Jo det har jag, säkert tjugo stycken men varför ska det vara ett hinder för att köpa en ny? Haha jag tror inte att män förstår att man kan ha olika bikinis vid olika tillfällen;) För visst kan man inte få för många bikinis?

Jag har dock en bra sak att skylla på för det är ju så att jag har nedsatt immunförsvar. Så jag måste se till att jag är torr hela tiden för går jag runt och blir kall så får jag urinvägsinfektion på direkten. Och han vill ju självklart inte ha en flickvän som måste ligga på sjukhus i Grekland;) Det gäller att komma på bra argument!

bikinis

Länkar: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

You may also like

5 comments

Sofia - bipolär och f.d laestadian 21 juni, 2017 - 13:31

Vilka fina bikinis! Själv äger jag typ två par bara 🙂 sv: det var supergott! 🙂

Reply
Yolanda 21 juni, 2017 - 14:26

Haha, tror att jag har 3 st 🙂

Reply
Joanna Halvardsson 21 juni, 2017 - 16:20

Så lite;)

Reply
Amanda 21 juni, 2017 - 16:59

Älskar bikinis, och dessa var så fina<3

Reply
Joanna Halvardsson 21 juni, 2017 - 17:03

Visst var dem:)

Reply

Leave a Comment