Aspiepower Media

4 veckors semester börjar nu!

Startar min semester på balkongen

Eftersom det gick så snabbt på röntgen i morse så kom jag till jobbet en timma för tidigt. Och när jag ändå var där så kände jag att äh vad är det för idé att åka hit och jobba en timma i morgon. Så jobba över två timmar när jag ändå höll på. Vet ni vad det betyder? Jo att jag har fyra veckors semester från och med nu! Yay starta semestern med att steka lite på balkongen.


Snabbare besked på nätet

Sen läste jag i min journal förut, jag älskar att den finns digitalt så man kan få svar snabbt. Där hade röntgenläkaren skrivit att man hittat en njursten på vänstersida. Det var ju inte så oväntat för jag vet ju hur njursten känns vid det här laget. Men saken är att nu har det suttit en sten på vänster sida i 1,5 år. Om det är samma stenjävel är ju svårt att säga. Men läkarna har sagt förut att den är så liten så den troligtvis kommer ut


Kanske dags att kolla över mina njurar

Nej men seriöst tycker det är hög tid att kolla upp varför jag får njursten flera gånger per år. Så ska vänta och kolla vad de skriver när de skickar svar per post. Men säger dem att de inte ska göra nått så kommer jag skicka en egenremiss till urologen. För även om de inte kan säga varför jag får så ofta så borde man ju kunna förebygga på nått sätt. Var där för två år sedan och då gick de ju in med kamera och allt såg bra ut förutom att urinblåsan hade en lite spricka som de trodde kom från en sten men som läkte av sig själv.


Världsmästare i stenbildning

Men nått är ju inte riktigt som det ska när det kommer till mig och att producera stenar iallafall. Haha jag har ju även haft gallsten och man har tagit bort gallblåsan. Då hade jag över 200 småsten och skiten höll på att spricka, läkaren hade aldrig sett nått liknande. Jag är tydligen världsmästare på att ha stenar i magen, de ni!

 

semester

4 reaktioner på “4 veckors semester börjar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *