Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hur gullig är han inte? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur gullig är han inte?

Min pojkvän är inte bara gullig han är synsk också!

Jag har kommit till Kumla och Henriks jobbar ju som sagt, så får roa mig själv. Så jag har spenderat eftermiddagen på balkongen och kollat på serier. Men jag måste påstå att jag har en väldigt gullig pojkvän för vet ni vad han gjort? Jo han har poppat popcorn åt mig och mat hade han lagat också. Och det är så sjukt för jag tänkte i går ”gud va gott det skulle vara med pyttipanna”, men sa aldrig det till honom. Så han måste vara synsk också!

gullig 

5 reaktioner på “Hur gullig är han inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *