Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Följ Baby på Instagram – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Följ Baby på Instagram

Baby har skaffat Instagram!

Jag vet att flera av er som följer den här bloggen inte bara följer den för att ni vill läsa om mig. Många av er vill också läsa om Baby och hennes äventyr. Nu kommer ni få chansen att få se en större del av Babys liv. För hon har nämligen gått och skaffat Instagram. Hon har haft det förut men inte uppdaterat den på över ett år så jag kände att det var lika bra att  börja om på ett nytt konto.  Ni hittar på henne på @Babyhalvardsson. Och har ni glömt att följa mig så heter jag @Aspiepowermedia.

instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *