Min tisdag och onsdag i bilder

Fancluben var samlad

I tisdags var det äntligen dags för Elitseriepremiär i speedway. Carolina kom hit och kollade på matchen med mig. Självklart måste fancluben vara samlad. Indianerna slog Masarna och det måste ju bero på vårt hejande;)

Ångest from hell

I onsdags vaknade jag upp med ångest from hell. Jag hade ingen som helst anledning till att få ångest men Bipolär sjukdom tyckte att jag skulle ha det. Jag kunde ha dragit huvudet över huvudet men jag vet att det inte är någon bra lösning. Så i stället ställde jag mig i duschen, gjorde mig klar och skynda mig ut ur lägenheten innan jag hunnit ändra mig. Sen åkte jag som planerat till Skutberget och gick 4 km med min kontaktperson.

Lunch på Bergvik

Efter promenaden tog en lunch på Bergvik. Vid 14 åkte jag för att träffa min samtalskontakt på psykiatrin. Hon berömde mig för att jag blivit så bra på hur jag ska hantera min psykisk ohälsa/sjukdom. När jag var klar på psyk så åkte jag hem och ställde bilen och gick till Viktväktarna. När jag kom hem hade jag gått 1,3 mil. Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen