Aspiepower Media

Tiden går fort när man har roligt…

5 dagars semester är över, tiden går fort när man har roligt!

Tiden går fort när man har roligt och mina fem dagars semester är slut. I eftermiddag tar jag tåget till Mora, där jag ska föreläsa i morgon. Det här är sista föreläsningen innan sommaren, sen blir det en lång paus. Så efter i morgon så kommer jag bara jobba 25%+ bloggen fram tills augusti. Vill någon boka mig i sommar så ställer jag självklart upp, men det brukar inte vara så många som gör det på sommaren eftersom det är semester. Och de flesta verksamheter stannar upp lite. Så det ska bli skönt att dra ner på tempot lite.

Men först ska jag till Mora, åker som sagt i eftermiddag och sover där i natt för i morgon vid 13-tiden ska jag föreläsa på Mora Folkhögskola. Så nu ska jag packa och göra mig klar.tiden går fort

1 reaktion på “Tiden går fort när man har roligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *