Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Påskafton och saker som går i arv – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Påskafton och saker som går i arv

Hoppas att ni hade en fin påskafton, för det hade jag!

Hej kompisar!
Hoppas att ni haft en fin påskafton. Vi spenderade våran hemma hos moster med god mat och trevligt sällskap. Mitt pointsräknande och en påsk utan godis gick åt helvete. Men det får bli så ibland får ta nya tag i morgon igen.

Om inte allt för länge ska jag och Henrik åka mot Karlstad. Fröken B får bli kvar i Hagfors eftersom jag ska till Säffle och föreläsa på torsdag. Vi funderar på att gå på bio i kväll, kanske är dags för vi har bara varit den en gång på 5 år:D

påskafton

Som barn hade jag en rottinggrupp i mitt rum. Men de senaste 20 åren har det stått i farmor och farfars källare. Men nu när vi tömt deras hus så har vi tagit hem den igen, och nu har tydligen mitt barn ärvt den. Baby tycker att jag ska köra hem en stol till Karlstad så hon kan ha en egen fåtölj i vardagsrummet. Först en egen bilstol i bilen och nu en egen möbel, snart får jag nog skaffa en trea så hon får ett eget rum också;)

10 reaktioner på “Påskafton och saker som går i arv

  1. jag måste faktiskt pinsamt erkänna att jag först läste ”asparges”(sparris) och inte apsberges och för det beklagar jag. Jag tycker det är starkt att gå vidare och göra det du gör, hittade din blogg på en annan sida och din verkar väldigt intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *