Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vad vore jag utan en blogg? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad vore jag utan en blogg?

Godmiddag kompisar, var skönt att få sova ut i dag. Känns helt knäppt att jag bara två inlägg på bloggen den här helgen. (De andra var tidsinställda). Jag har bloggat minst ett inlägg om dagen i 6 år, förutom sommaren 2015 då jag tog en paus i en månad pga att mitt liv kraschade ihop totalt. Samtidigt som det är skönt att ta en paus i bland så får jag nästan ångest av att inte blogga, vad vore jag utan en blogg liksom? Jag har glömt hur mitt liv såg ut utan en blogg.

Nu har mamma och pappa och Fröken B kommit till stan så vi ska ta en liten tur på stan. Är så skönt att Bebbsi är hemma igen<3

blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *