Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Våren är snart fullbokad! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Våren är snart fullbokad!

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Sveriges talare
……………………

Jag har snart drivit mitt företag i ett helt år, och jag måste påstå att det här året gått riktigt bra. Hösten blev fullbokad men jag var lite orolig för våren, för jag har tidigare inte haft så många föreläsningar på våren. Men jag var orolig helt i onödan för nu är våren också snart fullbokad. Och även denna höst börjar fyllas på så vill du boka mig som föreläsare under 2017 så är det hög tid att kontakta mig nu, eftersom jag även jobbar med annat  och bara kan ha ett viss antal föreläsningar.

Nu är det enklare att boka mig som föreläsare

Numera bokar du mig enkelt genom Sveriges talare. Klicka här för att läsa mer om föreläsningen. Sen det är bara att klicka på ”kontakta föreläsaren”, så får du direktkontakt med mig.

föreläsare
I Skellefteå fick man uppgradera lokal för att alla skulle få plats:)

KOMMANDE FÖRELÄSNINGAR:

20/4 Säffle, Medborgarhuset 18.00.  Boka din biljett på autismvarmland@gmail.com
4/5 Vänersborg (sluten)
10/5 Karlstad (sluten)
22/5 Sessionssalen, Bibliotekshuset i Karlstad, info om biljettbokning kommer…
30/5 Mora Folkhögskola 13.00. Pris: 300 kr, boka din biljett här!
13/9 Hagfors bibliotek, mer info kommer

4 reaktioner på “Våren är snart fullbokad!

  1. Hej.

    Kommer du till Gbg någon ggr i år?
    Alt till kranskommuner?

    Vill gärna lära mig mer om autism och att få höra det ifrån dig skulle vara jätte skoj och nyttigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *