Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tisdagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tisdagsmys

Hej mina vänner!
Började dagen med en timmas sovmorgon, jag gillar verkligen sovmorgon. Sen drog jag på akupunktur, det gick bättre än förra gången haha.

Sen drog jag i väg till jobbet och jobbade fyra timmar. Nu är jag hemma och har tisdagsmys med Fröken B. Jag tror hon har saknat mig för hon ska ligga så nära som möjligt, helt på min axel. Och vid 04 i natt vaknade jag av att hon försökte hångla upp mig:D

Blir en lugnt kväll, är så jävla trött efter förra veckans äventyr och sen känns det som jag har något skit på G i kroppen. Har lite ont i halsen och fryser fast jag är påklädd, inge bra tecken.

Vad har du gjort i dag?

tisdagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *