Aspiepower Media

Redo för kvällens hemliga uppdrag..

Jag är redo för kvällens hemliga uppdrag!

Mamma har åkt hem till Hagfors igen och jag håller på att göra mig klar för om några timmar ska jag i väg och göra en grej. Vad får ni inte veta än;)
Men ni kan få se vad jag ska ha på mig iallafall. snällt va? Haha.

kvällens hemliga uppdrag

Beställde en bomberjacka i går, men jag har en fetisch för jackor eller något. För nu har jag fem stycken, men när jag såg den här i leopard så kunde jag inte låta bli haha. Ni som följt den här bloggen ett tag vet att jag är såld på leopardmönster och
att till och med mina stolar är i detta mönster;)

Nej nu måste jag fixa håret för vid 18 tiden kommer min privatchaufför, även känd som Carolina. Hon ska köa mig till mötet och har anställt henne som kameraman för tänkte att ni skulle få bli med i en vlogg.

Direkt efter mötet ska jag hoppa på tåget till Hallsberg för ska sova hos Henrik i natt. För klockan 05 i morgon ska vi hoppa på tåget till Stockholm för konferens och weekend.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *