Jag är årets pusselbit i Värmland 2017

Nu har jag gått runt och tryckt på den här hemligheten i över en månad. Jag hatar hemligheter för jag är så van att berätta allt för er och det blir så jobbigt när jag inte kan berätta något. Men nu kan jag äntligen berätta!

I dag har varit på Autism och Aspergerföreningen i Värmlands årsmöte och tagit emot ett pris. För de har nämligen utsett mig till Årets pusselbit i Värmland 2017.
Dom delar varje år utmärkelsen varje år till en enskild person och/eller en verksamhet i länet som gör eller har gjort något positivt för vår målgrupp.

Jag är så himla glad och stolt över att ha fått den här utmärkelsen.
Efter att ha föreläst och bloggat i över sex år så känns det tillslut som man säger samma sak om och om igen….
”Asperger är ingen sjukdom”….
”Det går inte att bota Autism”….
”Asperger är min superkraft”….
”Alla med diagnos är inte likadana”…..
Osv…..

Så därför känns det så himla kul att få bekräftelse för det jag gör och att det faktiskt fortfarande finns människor som uppskattar det jag gör. Så tusen tack Autism och Asperger föreningen i Värmland för den fina utmärkelsen <3

Årets pusselbit

6 svar på ”Jag är årets pusselbit i Värmland 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen