Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ont i halsen + föreläsningen = ingen bra deal – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ont i halsen + föreläsningen = ingen bra deal

Jag kan inte riktigt förstå varför jag alltid ska få ont i halsen, några dagar innan en föreläsning. Självklart slog det inte fel den här gången heller. Så nu pimplar jag te och honungsvatten.

Så nu går jag till jobbet och låtsas att jag inte alls har ont i halsen så kanske det försvinner tillslut. Blir fyra timmar jobb i dag sen i eftermiddag ska jag träffa mitt boendestöd. Och sen kommmer mamma hit också, så vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda.

Vad är ditt bästa tipsa för att bli av med ont i halsen?

ont i halsen

ont i halsen

 

 

3 reaktioner på “Ont i halsen + föreläsningen = ingen bra deal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *