Vardag

Ont i halsen + föreläsningen = ingen bra deal

Jag kan inte riktigt förstå varför jag alltid ska få ont i halsen, några dagar innan en föreläsning. Självklart slog det inte fel den här gången heller. Så nu pimplar jag te och honungsvatten.

Så nu går jag till jobbet och låtsas att jag inte alls har ont i halsen så kanske det försvinner tillslut. Blir fyra timmar jobb i dag sen i eftermiddag ska jag träffa mitt boendestöd. Och sen kommmer mamma hit också, så vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda.

Vad är ditt bästa tipsa för att bli av med ont i halsen?

ont i halsen

ont i halsen

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dixi Wonderland
  21 mars, 2017 at 09:24

  Men din stackare 🙁 Jag tycker att ingefära i te fungerar jätte bra 🙂

 • Reply
  Maol
  21 mars, 2017 at 21:49

  Jag brukar dricka myntate med en klick honung i.

Leave a Reply