Se upp Norrland, för snart kommer jag!

När föreläsningen i Skellefteå bokades in så var det en evighet kvar tills jag skulle åka. Men tiden går fort när man har rolig, för på onsdag åker jag dit.

Jag vet egentligen inte så mycket om Skellefteå, det enda jag vet är att de har ett hockeylag som är sämre än Färjestad;) Och att punkbandet Skumdum kommer därifrån. Har dock blivit lovad en guidad tur, så förhoppningsvis vet jag kanske lite mer när jag åker därifrån;)

I dag är det exakt två månader sedan jag föreläste senast, men jag orkar inte ens öva för jag kan det här. Jag tror tom att jag skulle kunna föreläsa i sömnen vid det här laget. Det ska bli kul att få att dra i gång igen men jag har ingen aning om hur många som anmält sig så det ska bli spännande att se, haha kanske blir jag ensam;)

Se upp Norrland, för snart kommer jag!

 

 

4 svar på ”Se upp Norrland, för snart kommer jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen