Home Föreläsningar Se upp Norrland, för snart kommer jag!

Se upp Norrland, för snart kommer jag!

by Joanna Halvardsson

När föreläsningen i Skellefteå bokades in så var det en evighet kvar tills jag skulle åka. Men tiden går fort när man har rolig, för på onsdag åker jag dit.

Jag vet egentligen inte så mycket om Skellefteå, det enda jag vet är att de har ett hockeylag som är sämre än Färjestad;) Och att punkbandet Skumdum kommer därifrån. Har dock blivit lovad en guidad tur, så förhoppningsvis vet jag kanske lite mer när jag åker därifrån;)

I dag är det exakt två månader sedan jag föreläste senast, men jag orkar inte ens öva för jag kan det här. Jag tror tom att jag skulle kunna föreläsa i sömnen vid det här laget. Det ska bli kul att få att dra i gång igen men jag har ingen aning om hur många som anmält sig så det ska bli spännande att se, haha kanske blir jag ensam;)

Se upp Norrland, för snart kommer jag!

 

 

You may also like

4 comments

Malin 20 mars, 2017 - 12:03

Det är fint i Skellefteå 🙂 antar att det är en del snö kvar. Lycka till med föreläsningen.

Reply
Joanna Halvardsson 20 mars, 2017 - 15:26

Usch gillar inte snö haha:D

Reply
Photo by E M E R E L L A 20 mars, 2017 - 13:09

Men vad roligt att du ska åka till min hemstad 😀

Reply
Joanna Halvardsson 20 mars, 2017 - 15:25

Ja det ska bli kul att komma till Skellefteå:)

Reply

Leave a Comment