Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att vara orolig i onödan… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att vara orolig i onödan…

7 mataffärer på en dag…

Har varit och handlat med Carolina, det blev bara 7 olika mataffärer i dag:P
Man behöver nästan en veckas rehab efter att ha handlat med henne;)

De hade bokat fel flyg

Tidigare i dag när jag skulle skriva ut flygbiljetten till Skellefteå så insåg jag att de inte hade bokat den tiden hem, som jag hade önskat.  Varför jag hade önskat en tid var för att jag inte tänkte alls när jag bokade biljetten till Umeå förra året. Eftersom jag inte hade en aning om att jag behövde byta terminal på Arlanda. Så hade jag bara 40 min på mig att byta flyg, ta mig till en annan terminal och checka in, och på köpet hade jag en gipsad fot med. Ni kan läsa om det äventyret här.
Men det slutade iallafall med att jag med flygvärdinnornas hjälp lyckades hinna checka in med hela 30 sekunders marginal.

Valde att vänta på Arlanda för säkerhetsskull

Den här gången fanns det med ett flyg med kort marginal. Men eftersom jag inte ville hamna i samma situation som förra gången så bad jag dem boka in mig på ett tidigare flyg till Arlanda, så jag  får sitta där i fyra timmar i stället för på hotellet. Det skulle dom men i dag när jag kollade flygbiljetten (borde ha gjort det tidigare jag vet) så inser jag att de hade bokat in mig på det där 40 minuters flyget iallafall.

Stressen som kommer

Jag bara kände hur stressen började komma. Vad händer nu? Kommer jag hinna med flyget? Eller kommer jag missa det? Vem betalar resan hem om jag missar det? Så jag skickade i väg ett mail och fråga om min biljett var ombokbar men medan de kollade upp det så började jag att jaga upp mig.

Att vara orolig i onödan

”Vanliga människor” kan tänka ”Ja men det löser sig på något sätt, det är ingen idé att jag jagar upp mig”. Men har man en neuropsykiatrisk diagnos så kan en sådan här grej bli så himla jobbig. Nu hade jag tur för biljetten gick att boka om. Men hade man inte kunnat gjort det så hade jag gått runt i en hel vecka och funderat över hur det skulle bli och vad som skulle hända. Ältat och vridit fram och tillbaka och det tar så himla mycket energi. Men nu löste det sig iallafall, jag är en sådan där som hellre sitter och väntar i fyra timmar än att komma sista minuten för jag pallar inte med när saker inte blir som de är planerade.

Men nu är den stora frågan- Vad gör man på Arlanda i fyra timma?:)

Att vara orolig
Nu ska jag iallafall chilla med den här bruden:)

 

3 reaktioner på “Att vara orolig i onödan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *