Home Okategoriserade Flyga första klass och misstänkt bomb 

Flyga första klass och misstänkt bomb 

by Joanna Halvardsson

Klockab 05 ringde klockan och jag slängde på mig kläderna med ögonen i korsning fick ner till kultur bageriet. Där stod en frukostpåse och väntade på mig, tack U&ME Hotell för hjälpen. Han få i mig lite frukost innan taxin kom och hämta mig och körde mig till flygplatsen. Vad smidigt det är när man kan checka in i mobilen och bara kliva igenom säkerhetskontrollen. De öppna min väska för att kolla vad det var för stort runt föremål jag hade med mig.  De trodde att det var en bomb men det var en Västerbotten ost? I en vecka har jag gått runt och vart nervös för att jag inte ska hinna med planet på Arlanda då det bara var 30 min mellan och jag var tvungen att byta terminal. Och man blir inte direkt snabbare med gipsad fot. Men 10 min innan landning fick jag hjälp att flytta fram mig och bagage till första klass så jag skulle kunna komma av fortare. Sen finns de tydligen inga fartkameror i himlen för piloten körde in fem minuter. Tack SAS för superservice tack vare er han jag checka in med god marginal, hela 30 sek?

]]>

You may also like

1 comment

Att vara orolig i onödan... - JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! 14 mars, 2017 - 18:16

[…] terminal och checka in, och på köpet hade jag en gipsad fot med. Ni kan läsa om det äventyret här. Men det slutade iallafall med att jag med flygvärdinnornas hjälp lyckades hinna checka in med […]

Reply

Leave a Comment