Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vårdepression- Är våren bara härlig eller skapar den oro? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vårdepression- Är våren bara härlig eller skapar den oro?

Vi är inne i mitten av mars och vi går sakta men säkert mot ljusare tider, många tycker att det är skönt att den mörka hösten och vintern är över. För det pratas oftast om höstdepression men det är många som också drabbas av vårdepression, men det pratas det inte om lika ofta. Jag är en av dem, de senaste tio åren har jag oftast mått sämre på våren och sommaren.

Skolan har skapat oro

Jag tror att anledningen till det är att många jobbiga saker i mitt liv, hänt just denna tid på året. Jag tror att det är något undermedvetet som sätter igång oron då, fast jag själv tycker att jag bearbetat händelserna. Sen har våren varit de perioder då det varit som jobbigast i skolan. Bara några månader kvar till sommarlov, kampen om att få betyg. Sen kommer sommaren och oron om att inte ha någon kompis när man kommer tillbaka nästa termin.

Dock hoppas jag att den här våren kommer bli den bästa på många år. För nu har jag iallafall rätt mediciner. Det blir lite lättare då, när livet inte är en stor berg och dalbana. Där minsta lilla negativa händelse kan få allt att krascha samman.
Jag skrev en annan text om det här när jag var på NWT, ni kan läsa den här.

Hur upplever du våren?

vårdepression

 

Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg.
Jag postar också mycket innehåll på Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *