Baby Kost och träning Vardag

Resultatet efter 8 veckor med Viktväktarna

God eftermiddag min vän!
I natt sov jag 11, 5 timmar, kan inte påstå att jag inte sovit ordentligt den här helgen. Men skönt ändå, för jag vet att jag kommer behöva alla vila jag kan få innan min lilla turné drar igång igen.

Annars har det inte hänt så mycket i dag, Carolina kom på besök en sväng och pratade skit med mig och kliade Baby. Haha inte alla som har en egen massör;)

I dag gick jag i mål med vecka 8 med Viktväktarnas program. Fast egentligen kan man säga att det är vecka 6  eftersom jag tog en paus i två veckor för flytt och födelsedagsfirande. Och då åter jag semlor, pizza och tårta varje dag, men det slutade ändå inte i katastrof och jag lyckades hitta tillbaka till programmet igen.

Jag tycker det rullar på bra den här gången, har bland annat haft tre påsar med choklad i skafferiet i tre veckor. Och jag har inte ens tänkt tanken att röra dem, förut klarade jag inte av att ha sånt hemma alls.

Resultatet:

Denna vecka:
– 0,6 kg

Sedan start 15 januari:
– 3,4

Sedan start 2008:
-23,5

Första delmålet är som jag skrev under veckan 70 kg, det är det 1,5 kg kvar.
Jag är dock lite orolig för hur det kommer bli nu när jag snart ska börja resa igen. För förra gången funkade det inte alls att räkna points då.  Men det återstår att se men som jag sagt förut så är ju det som är så bra med Viktväktarna. Att man kan äta allt men inte alltid. Och att det är helt ”vanlig” mat man äter så bara man planerar lite så är det helt okej att äta ute i bland.

Vad har du gjort i dag?

Jag går runt i träningskläder. för då ser det iallafall ut som att man har tränat;)

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tovan
  12 mars, 2017 at 20:14

  Jag är också himla sugen på att prova viktväktarna 😀 Bra kämpat!

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   12 mars, 2017 at 20:19

   Gör det! Har kört viktväktarna fram och tillbaka i 9 år nu, det blir liksom en livsstil.

 • Reply
  Miss Philipsen
  13 mars, 2017 at 08:26

  Vad fin du är och vilken fin katt 🙂
  Bra kämpat med vikten och vilken karaktär att kunna låta
  bli skafferiets awesome-produkter. Sådan karaktär vet jag
  att jag inte har och därmed handlas det nästan aldrig hem 🙂

 • Reply
  Marie Enbom
  13 mars, 2017 at 18:24

  Såå fin katt du har 🙂

Leave a Reply