Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Viktväktarna I’m back! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Viktväktarna I’m back!

Efter ett halvår med frosseri är det nu dags att ta tag i mitt liv igen. Har gått upp ca 6 kg sedan mitt senaste ryck med Viktväktarna i våras, anledningen är att min medicin (seroquel), ger mig ett fruktansvärt sug. Jag avslutade mitt Viktväktarna onlinemedlemsskap av ekonomiska skäl när jag var sjukskriven, kändes inte som någon idé att betala för något jag inte använde och framförallt inte efter operationen av foten. Men nu klarar ju foten av lite motion iallafall och efter julens frosseri är det dags att börja ta tag i de här igen.

Som jag skrivit tidigare så spelar det ingen större roll för mig om jag väger 65 kg eller 70 kg men det får inte dra i väg, och eftersom jag tidigare gått upp 30 kg på en och halv månad så vet jag hur jävla fort det kan gå. Men den här gången ska jag inte fokusera så mycket på vikten, visst vill jag gå ner några kilo men det viktigaste är att äta rätt och regelbundet och få in rutiner som gör att jag mår bättre och får mindre skov.

Så jag skaffade ett fyra månaders online-medlemsskap och kommer börja i dag men köra mer seriöst efter flytten.
Jag har gjort det förut och jag kan göra det igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *