Från ett missbruk till ett annat

Har varit och jobbat och varit och handlat och fyllt upp mitt kylskåp med nyttigheter. Jag började följa Viktväktarnas program i dag men kommer inte vara stenhård första veckorna för jag bor i ett flyttkaos. Nästan alla saker är nerpackade och det går knappt att laga mat i mitt hem, men att följa programmet lite är bättre än inget och än så länge går det bra. Nu är jag hemma och har landat i soffan en stund och har börjat mitt nya missbruk, äpplen med kanel haha det är ju så himla gott. Men det är i all fall bättre än att missbruka godis.

Har ont i huvudet i dag, antar att det beror på att min kropp fått en chock för den inte får socker längre.  Nu ska jag göra mig klar för att åka till badhuset och simma en kilometer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen