Aspiepower Media

Det känns som något är av inne i armen

En härlig helg trots smärta

Det har varligt en härlig helg i Göteborg, förutom att min arm lagt av helt. Har tidigare skrivit om min armbåge som bråkat det senaste året. De har sprutat med kortison två gånger på ett halvår. Nu vill dom dock avvakta lite och testa akupunktur i stället. Skulle ha börjat för två veckor sedan men då blev jag sjuk och fick ställa in. Istället är det dags för första omgången på onsdag.

Det känns som något är av inne i armen

Jag ska fråga sjukgymnasten om hon tycker att jag borde be reumatologen om en röntgen. För tyvärr känns det oroväckande likt foten, när senor och ledband var av. Nu syntes inte det på varken vanlig röntgen, ultraljud eller magnetröntgen men det kanske är lika bra att låta ortopeden kolla på det. För tyvärr är det ju lång väntetid dit och eftersom den bara blir sämre så kanske det är lika bra. Skulle den helt plötsligt bli bra så kan man ju lämna återbud till tiden. Det känns som något är av inne i armen och just nu är den blå och svullen och ser inte alls bra ut.

Försöker låta den vila

Har armen i mitella för att den ska få vara i fred, men det är ju inte så enkelt när jag är högerhänt och det är den armen. Jag vaknade flera gånger i natt av att armen var helt bortdomnad eller att det pulserade i den. Det känns inte alls bra och tyvärr har jag svårt att tro att akupunktur kommer hjälpa. Det känns som något inte är som det ska där i. När jag vrider armen i vissa rörelser tex när jag sätter på mig strumpor så känns det som någon tar tag i senan och drar i den allt som går.

Hemma i Kumla

Nu är vi hemma i Kumla igen. Jag har tagit en morfintablett och det blir en lugn kväll framför tv:n. I morgon ska jag ta sovmorgon medan Henrik jobbar. Sen ska jag bege mig mot Värmland igen. Stannar som sagt i Filipstad och föreläser innan jag åker vidare hem till Karlstad.

Det känns som något är av inne i armen
Vårt hotellrum i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *