Aspiepower Media

När tvättkorgen är tom….

Den känslan….

Jag överlevde de två jobbtimmar jag hade kvar denna vecka. Sen åkte jag hem för att tvätta. Körde två maskiner sen var tvättkorgen tom. Den känslan alltså. Tror inte den varit tom det senaste halvåret. Men det är skönt att den är det nu eftersom november blir intensivt och jag inte kommer ha tid att tvätta lika mycket då. När jag var kvar så spenderade jag kvällen i soffan med bästa Bebbsan.

Jag känner mig fortfarande hängig och inte alls pigg. En vecka med antibiotika nu och jag förstår inte varför det det aldrig vänder. Nu har jag i alla fall tagit helg och när vi läser detta inlägg så ligger jag troligen och sover, för det är tidsinställt. När jag vaknat till liv så ska jag och Baby åka till Hagfors där vi ska spendera helgen.

tvättkorgen  

2 reaktioner på “När tvättkorgen är tom….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *