Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet

Jag älskar det här brödet!

I går bakade jag filmjölksbröd, och det är så himla gott så när jag ändå höll på så gjorde dubbel sats. Det är så gott så man till och med kan äta det utan smör. Och det smakar gott även när det varit i frysen och tinats. Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet. Jag försöker ju äta glutenfritt men det här brödet klarar faktiskt min mage av. Jag vet inte varför men kanske för att det inte bara innehåller rent vetemjöl. Här hittar du iallafall receptet.

Annars blev det en lugn lördag med speedway på tvn, så det ska vara när lördagar är som bäst.
Vad har du hittat på i helgen?

brödet

8 reaktioner på “Jag kan äta hur mycket som helst av det här brödet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *