Psoriasisartrit Vardag

Att krypa ur sängen av smärta

Har så himla ont!

Klockan ringer, jag trycker på snooze-knappen tre gånger. Har för ont för att orka röra mig. Är ingen bra dag i dag, känns som någon kört över mig. Värker i varje millimeter av kroppen. Vill helst vara hemma, strunta i att jobba och bara stanna kvar i sängen. Men det funkar inte

Fick försöka rulla ur sängen och ta mig till badrummet och ställa mig i duschen. Under värmen kan jag försiktigt försöka få i gång kroppen. Nu har jag varit inne i ett bra skov ganska länge men nu tycker kroppen att det räcker att må bra. Men man får göra det bästa av situationen. Nu längtar jag ännu mer efter att åka utomlands.

ont

Jordgubbar är iallafall en bra frukost

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Yolanda
  9 juni, 2017 at 09:09

  Hoppas att det känns bättre snart ♡ 🙂

 • Reply
  Amanda
  9 juni, 2017 at 09:58

  Så jobbigt! Hoppas du mår bättre snart.

 • Reply
  Linn
  9 juni, 2017 at 15:11

  Hoppas du blir bättre,kram 😀

 • Reply
  jessy
  9 juni, 2017 at 19:01

  Usch, hoppas det känns bättre snart! Men lyx med jordgubbar iallafall <3

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: