Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Lila hår – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lila hår

Frisörerna får göra vad de vill med mitt hår

Nu var frisören äntligen frisk så jag fick fixa mitt hår. Frisörer älskar mig för jag tycker: ”Gör vad du vill det kan ändå inte bli värre än vad det en gång varit.” Hon valde att göra mig lilaröd. Det är svårt att ta en rättvis bild i dåligt ljus, det ser mer lila ut IRL. Sen kommer slingorna kommer bli lite ljusare efter någon tvätt eftersom den mörkare färgen färgat av sig lite när vi sköljde ur den. Men skönt att få lite fräschare hår, nu är jag redo för tidningsintervju på måndag!

lila hår

 

 

2 reaktioner på “Lila hår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *