Aspiepower Media

onsdags chill

Jag är så glad för hans skull!

I dag har jag jobbat två timmar sen var jag i väg och åt lunch med min kontaktperson. Sen har jag och Fröken B spenderat eftermiddagen i soffa och bara haft onsdags chill. Har inga planer alls förutom att vi ska följa Luddes match senare i kväll. Det har blivit mycket speedway på datorn den här veckan. I går körde han SM-kval och vann hela skiten, är så himla glad för hans skull för det är han verkligen värd.

I morgon ska jag jobba fram till lunch sen ska jag åka och fixa håret. Sen kommer Henrik i morgon med tänkte tvinga honom att fota en ny header till mig när jag ändå har fixat håret. Haha vi får se hur det går får kanske skicka honom på en fotokurs först. Borde inte det vara en lag? Att är man pojkvän till en bloggare så måste man gå en fotokurs?;)

 
onsdags chill

3 reaktioner på “onsdags chill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *