Vardag

Mot Deje!

I dag ska jag åka till Deje..

Tja kompisar!
Jag överlevde jobbdagen trots igenmurad näsa. Alltså pollenallergi vad är det för jävla påhitt? Ett väldigt dumt påhitt!

Det är ett under att jag ens tog mig upp ur sängen i morse men jag använde mig av ett bra knep, satte på Backyard Babies i mina hörlurar. Innan dagen var slut så satt jag och rockade loss på kontorsstolen. Tack grabbs för att ni får pissdagar att bli bra dagar. Vet inte vad jag skulle göra utan er.

Väl hemma igen har jag fixat mig för om en stund ska jag åka till Deje för Carolinas dotter har någon show på skolan, som jag ska med och kolla på.

Deje

Nu drar jag! Du betalade bara ut lön för ett foto!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jessica Zederfeldt
  12 april, 2017 at 17:01

  Härligt att du fick en så bra dag! Tänk vad musik kan göra för en! 😀

 • Reply
  Linda Holgersson
  16 april, 2017 at 10:44

  Musik gör allt bättre ❤

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: