Aspiepower Media

Mitt kök…

Nu har jag bott i nya lägenheten i över två månader. Men har ändå inte hunnit bli klar med allt, fortfarande är det någon kartong som ska plockas upp. Men  mitt kök är iallafall klart, så tänkte visa er hur det ser ut.

Det fulaste i hela lägenheten är golvet i köket, men det är ju sådant man få ta när man bor i en hyreslägenhet. Men jag jobbar på att övertala hyresvärden om att de ska byta ut golvet men till dess så får man stå ut och gömma det med mattor så gott det går. Men köket skriker iallafall Joanna, lite leopardmönster, lite rosa, lite speedway, lite Dregen och lite bling bling;)

Min gamla adress hänger där för att det är Dregen som skrivit den;)

kök

2 reaktioner på “Mitt kök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *