Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Internationella kvinnodagen- 5 kvinnor jag ser upp till – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Internationella kvinnodagen- 5 kvinnor jag ser upp till

Det är internationella kvinnodagen i dag och jag har listat fem kvinnor som jag beundrar och ser upp till. Och som jag tycker borde få lite uppmärksamhet en sådan här dag.

Jessica och Angelica Lagergren
Tvillingarna Lagergren driver Tvillingpodden tillsammans, men de driver även två av sveriges största mammabloggar. Jag fick äran att dela bord med dem på Social Media Galan i höstas. Jag gick dit helt själv och kände knappt någon och jag är fruktansvärt glad över att jag hamnade vid just där bordet, för där blev jag omhändertagen. Två grymma tjejer och entreprenörer.

Malin som är mer känd som Fnulan driven en av södra sveriges största bloggar.
Jag har än så länge inte fått träffa henne i verkliga livet, men jag hoppas på att en dag få göra det för hon verkar vara en fantastisk människa.
Fnulan har precis börjat med Youtube, så glöm inte att prenumerera på hennes kanal!

Therese Lindgren, jag tror egentligen inte att den här kvinnan behöver någon närmare presentation. En av sveriges störa Youtubers med 10 miljoner visningar i månaden. Therese är en bra förebild för unga tjejer (och killar) och ett bra ansikte utåt för psykisk ohälsa. Har du läst hennes bok- Ibland mår jag inte så bra
Om inte gör det!

internationella kvinnodagen

Sanna Bråding är precis som mig ett levande bevis på att man kan vända mörker till solsken, bara om man vill. Men vägen dit kan vara lång och krokig. Sanna är precis som Therese en bra förebild och ett bra ansikte utåt för psykisk ohälsa.
Hennes berättelse berör och ger hopp.
Har du läst hennes bok- För mycket om allt?
Om inte gör det!

Vilka kvinnor ser du upp till?

 

6 reaktioner på “Internationella kvinnodagen- 5 kvinnor jag ser upp till

  1. Låter som jättebra förebilder! Jag ser också upp till Therese Lindgren väldigt mycket, men även kvinnor som finns i min närhet, t.ex. min underbara mamma

  2. Tack snälla rara för dina fina ord, du är fantastisk och mångas förebild du med! Du är en av mina! HEJA dig vackra själ <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *