6 år utan fysiskt självskadebeteende

6 år utan fysiskt självskadebeteende

Jag har sett fram emot att skriva att jag klarat sex år utan självskadebeteende. Men för några månader sedan insåg jag att så är inte fallet. Jag har ljugit för mig själv och psykiatrin, känt skam och skuld. Men det är slut med det nu. Så i stället skriver jag sex år utan fysiskt självskadebeteende och bara det är värt att fira. 🎂🎈

Det är komplext

Det här med självskadebeteende är komplext. Det är som ett missbruk och de kommer aldrig försvinna helt men man kan lära sig att leva med det. Jag hat lärt mig att hantera mitt fysiska självskadebeteende.

Jag är redo nu

Nu sex år senare är jag redo för att ta tag i mitt psykiska självskadebeteende. Allting måste få ha sin gång och jag ser fram emot att få rätt vård en gång för alla och hitta den bästa versionen av mig själv. Nästa år vill jag fira att jag är helt skadefri. ❤

Ett svar på ”6 år utan fysiskt självskadebeteende

  1. Hej Johanna!
    Jag hittade din blogg när jag sökte på njursten. Hur har det gått för dig? Fick du bort njurstenen?
    Varma hälsningar från Mig , Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen