Vardag

En liten tur till Örebro

En liten tur till Örebro

Vid 10 tiden i går morse så hoppade jag bussen till Örebro. Jag skulle hålla i en föreläsning som Activa anordna. Det var cirka hundra personer i publiken och det känns så konstigt. Haha. Efter två år med digitala föreläsningar där man får skratta åt sina egna skämt så blir det så konstigt med alla reaktioner. Har glömt hur de låter när människor skrattar. Men det är trevligt att få komma ut och köra på riktigt igen. Och det gick galant bara jag kom i gång. 😆

Duktig tjej

Eftersom jag är en duktig tjej så följer jag kostschemat även på vift. Packade ner en matlåda i en kylbage så det fick bli lunch framför slottet i de magiska vädret. Sen tackade jag nej till fikat som den duktiga tjej jag är. Egentligen laddar jag upp för helgens konferens men vi kan låtsas att det inte är så haha.

Härlig dag

Det blev en härlig dag i Örebro. Eftersom jag ska resa så mycket kommande vecka så tog jag bussen. Skönt att få sitta ner och ta det lugnt en stund. För det är inte så mycket lugn den här veckan haha. Men i dag blir det faktiskt lite lugnare sen kör vi all in under helgen. 😆

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anders Axelsson
    20 april, 2022 at 10:37

    Härligt. Hade jag vetat det så skulle jag tagit bussen till Örebro och sagt hej till dig 🤗. Du är bäst. Å duktig absolut

Leave a Reply