Aspiepower Media 6 år!

Aspiepower Media 6 år!

I går var det ingen vanlig dag för i går fyllde mitt företag 6 år!Tänk vad mycket som hänt det här åren. Jag har varit nominerad till fem priser och vunnit tre av dom. 🏆

Tappat räkningen

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag varit med i media. Men man har kunnat se mig/läsa om mig i bland annat SVT, TV 4, UR, Aftonbladet, Expressen och Kunga Famijens sociala medier. 👑 Vem trodde det här för 15 år sedan, när varje dag var en kamp för att överleva.

Sjukt tacksam

Jag är sjukt tacksam för att jag gav livet en tionde chans, så jag får leva det liv jag lever i dag. Jag är också glad för att jag vågade ta steget att följa drömmen och starta mitt företag. För det är det bästa jag gjort! Nu kör vi sex år till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen