Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag har skadat mitt skadade knä – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har skadat mitt skadade knä

Jag har skadat mitt skade knät

Det har gått två månader sedan jag skadade knät och jag tänkte dela med mig av en uppdatering från rehab-fabriken. Ja de går väl så där. För en vecka sedan lyckades jag med bedriften att skada mitt skadade knä. Ja ni läste rätt, det är sånt här som bara Joann Halvardsson kan lyckades med.

Kraschade rätt knät

Det kom massa snö, det blev halt och jag halkade vred knät igen. Nu kanske ni tänker att nej Joanna nu måste du börja om från början. Men nej jag lyckades krascha rätt knät haha. Ja de är låter ju lite underligt men innan hade jag något som drog i varje steg men nu drar det mindre. Antar att de som drog var ledband/korsband med att de blev ännu mer uttöjda nu. Men jag är ingen läkare så det är bara en vild gissning.

Enklare att träna

Jag fick lite ont sist jag körde ben på gymmet så det har jag slutat med helt. Försöker göra även gå så lite som möjligt och försöker cykla i stället. Jag har även investerat i en spinningcykel så nu blir rehaben enklare. Så nu försöker jag cykla fem till tio minuter per dag och försöker ta de långsamt och utvärdera vad som funkar eller inte funkar.

Svårt att veta vad som är rätt

Det är så svårt att veta vad som är rätt. Jag önskar att det fanns en mall för hur man ska göra för att det ska bli bra. Men det finns ju inte och jag blir så frustrerad av alla backslag. De är två steg framåt ett tillbaka. Så jag antar att det är bara att köra på långsamt framåt. Men som ni vet så saknas ordet långsamt i min ordbok haha 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *