Chokladpudding med grädde

Mums med chokladpudding med grädde!

Avslutade gårdagen i soffan med chokladpudding med grädde och kollade på Annika Bengtsson. Man kan spendera måndagar på sämre sätt. I dag är det tisdag och vad händer då? Jo det är speedway! Så jag ska göra mig klar för att åka och hämta upp Carolina för vi ska ta en sväng till Närke. Vi kör en tjejdag med först ett stopp på Mariebergs köpcentrum. Sen ska Carolina få se på speedway för första gången. Det är skandal att vi känt varann i nästan tio år men att jag har aldrig tagit med henne på en match. Nu ska det ändras och jag ska se till så hon blir fast haha.

Chokladpudding med grädde chokladpudding med grädde

7 svar på ”Chokladpudding med grädde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen