Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Chokladpudding med grädde – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Chokladpudding med grädde

Mums med chokladpudding med grädde!

Avslutade gårdagen i soffan med chokladpudding med grädde och kollade på Annika Bengtsson. Man kan spendera måndagar på sämre sätt. I dag är det tisdag och vad händer då? Jo det är speedway! Så jag ska göra mig klar för att åka och hämta upp Carolina för vi ska ta en sväng till Närke. Vi kör en tjejdag med först ett stopp på Mariebergs köpcentrum. Sen ska Carolina få se på speedway för första gången. Det är skandal att vi känt varann i nästan tio år men att jag har aldrig tagit med henne på en match. Nu ska det ändras och jag ska se till så hon blir fast haha.

Chokladpudding med grädde chokladpudding med grädde

7 reaktioner på “Chokladpudding med grädde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *