Min födelsedag i bilder

Min födelsedag i bilder

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera här. Men vill du bli uppdaterad oftare så följ mig på Instagram här. 🙂 Jag tänkte iallafall dela med mig av några bilder från min födelsedag. Fyllde dock år 9 februari så har snart gått en månad. Men bättre sent än aldrig. 😆

Det bästa med födelsedagar är att man kan äta tårta till frukost. Sen blev det ett bad med oväntat besök haha. 😅🐱

Så här ser man ut när man fyller 34 år. 😆🥳🎈🎁🍰

På kvällen blev jag utbjuden på middag av Krister Gull.

Blommor hade han också med sig. 🌹

Några dagar senare blev det kalas i Hagfors.

Star och min morfar stod för diskandet. 🐱💧

Självklart måste födelsedagar innehålla gos❤

Ett svar på ”Min födelsedag i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen