Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 7 timmar på akuten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

7 timmar på akuten

7 timmar på akuten

I mitt senaste inlägg skrev jag att jag halkat ner för en trappa och skadat knät. Men att jag sen gick 6 km, cyklade en mil och körde 15 min crosstrainer. Det gick bra just då men dagen efter gick inte lika bra. Så det blev 7 timmar på akuten.

Korsbandsskada?

Domen blev att de troligen är en korsbandsskada men inga skelettskor. Röntgen sköterskan frågade om jag hade gjort det här förr. Jag skrattade och svarade att nej knät är nog den enda kroppsdel jag inte röntgat. 😆

Tummen upp till vårdpersonalen

Jag vill dock ge tummen upp till vårdpersonalen. Jag höll på att dö efter sju timmar med munskydd. Dom går runt med de här +visir varje dag och har gjort det i snart två år.

Vila och morfin

De blir lite vila och morfin. Är det inte bättre om två veckor så ska jag kontakta en sjukgymnast. Men jag råkar ha en tid hos en nästa måndag. Hon tror dock att vi ska avsluta kontakten nu och att armbågen är bättre. Men i stället kommer jag dit med kryckor och har ont överallt. Finns en risk att hon börjar gråta 🤣

Sambo med en bulldozer

När läkaren undersökte mig så var jag tvungen att säga att jag har en kattunge hemma. Annars hade han nog gett mig gratis skjuts till psykakuten. Haha. Han kollade på mitt knä och tyckte ”Är det där från skadan eller är din katt en bulldozer?” Jag svarade att det är lite oklart.🤣😺

Nu tar vi paus

Jag fick skjuts till Hagfors i torsdags. Men trots att jag är skadad så har det inte blivit så mycket vila. På fredag var vi på begravning och i går hade jag ett jobb i Ekshärad. Optimalt att jobba i en slalombacke på kryckor haha. Men nu är vi hemma igen och nu blir det jobb per telefon ett tag framöver. På onsdag kommer frugan (Läs Zandra Aspgren) hit. Vi har inte setts på över två år så det ser jag fram emot.

2 reaktioner på “7 timmar på akuten

  1. Du får ta med dig någon tröstpresent till din stackars sjukgymnast 😁
    Ta det lite varligt nu och försök att vila alla leder som tar stryk..försök iaf..
    God bättring 🙏🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *