Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tillökning i familjen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tillökning i familjen

Tillökning i familjen

Tillökning i familjen

Jag måste berätta en sak för er. Vi ska få tillökning i familjen. Den här veckan kliver vi in i vecka 12 och det betyder att han är leveransklar. Så säg hej till Star!

Fortsätter i samma bana

Jag fortsätter i samma bana och döper mina katter efter Dregen och Backyard Babies. Att Baby blev en Backyard Babies kanske ni förstår men Star behöver nog en liten förklaring.

Låten fick en annan betydelse

När jag hade mitt semesterprat på P4 Värmland 2015 så pratade jag om Backyard Babies betydelse för mig. Då bad jag Dregen att säga första låten med BB som han tänkte på när han tänkte på mig. Han valde låten Starwar. Efter det har den låten fått en annan betydelse för mig. Därför fick det bli en liten Star ⭐☠

En hyllning till Baby

Namnet är också en hyllning till storasyster Bebbs. För hon är den största stjärnan jag någonsin har träffat och numera den starkaste stjärnan på himlen. 🌟

När är man redo?

Redan innan Baby dog så var jag ganska säker på att jag skulle ha ny katt. Det blir alldeles för ensamt när man blivit van att ha någon där i 11 år. Men hur vet man att man är redo?

Kändes rätt

Förra veckan blev det ett halvår utan Bebbs och dagen efter dök de upp en annons på Blocket. Jag har svarat på några annonser innan men det hade inte riktigt känts rätt. Men den här gången gjorde de det. 

Träffades för första gången 

I måndags tog jag med mig Krister Gull och åkte och träffade honom för första gången.  Det blev kärlek i första ögonkastet. I dag har vi hämtat hem honom och nu ska vi mysa och lära känna varandra på riktigt. Hoppas ni kommer gilla att följa denna lilla prickiga filur.

Följ Star

Star har skaffat ett eget konto på Instagram där ni kommer få hänga med på våra äventyr. Ni hittar kontot här!

1 reaktion på “Tillökning i familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *