Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag har överlevt ett halvår – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har överlevt ett halvår

Överlevt

Jag har överlevt ett halvår.

Jag har överlevt ett halvår. Ett halvår utan dig Baby. I dag är det sex månader sedan jag kliade din mage tills du tog dina sista andetag. Sex månader sedan jag fick borra in näsan i din päls för sista gången. Jag saknar dig så det gör ont.

Överlevt

Hör dig

Fast det gått sex månader så hör jag dig dagligen. Jag hör hur du går på parketten och ska hoppa upp på sängen. Men du hoppar aldrig upp. När jag öppnar ytterdörren och kommer in i lägenheten så känner jag din doft. Men du är inte här och du kommer aldrig mer komma tillbaka.

Överlevt

Går sönder

Även om det gått 6 månader så tänker jag på dig hela tiden. Stundvis fylls jag av så mycket sorg så det känns som jag ska gå sönder. Jag saknar dig varje sekund, för alltid.

Överlevt

1 reaktion på “Jag har överlevt ett halvår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *